Regulament de Joc FIFA 2oo8 Managament Mode

  Distribuiţi
  avatar
  Milu
  V.I.P
  V.I.P

  Bara Warn : Numarul Mesajelor : 13

  Regulament de Joc FIFA 2oo8 Managament Mode

  Mesaj Scris de Milu la data de Dum Oct 07, 2012 7:54 am


  Regulament de Joc FIFA 2oo8 Managament Mode

  1. Daca un meci se intrerupe din pricina conexiunii slabe sau din cauza unei erori de la FIFA meciul se va juca din minutul din care s-a intrerupt minutele restante 5 minute de prelungiri.
  Exceptie:Daca meciul este intrerupt intentionat din diferite motive va ramane scorul inscris pana in acel moment pe tabela 3 goluri pentru adversar!

  2. Cornerele executate direct pe poarta sunt interzise, la fel si cele executate pe bara transversala a portii.Daca se dovedeste ca ati marcat dintr-un astfel de corner golul se va anula.

  3. Este interzisa executarea out-ului in careul de 6 m sau in afara ariei vizuale.Odata dovetita infractiunea meciul poate fi decis la masa verde.

  4. Este interzisa folosirea combinatiei Q W din terenul propriu.

  5. Sunt interzise tragerile de timp exagerate.

  6. Lovitura de centru : Atunci cand incepe meciul,sau dupa ce primiti gol si sunteti cu mingea la centru, sunteti obligati sa dati mai intai mingea inapoi in propria jumatate si abia apoi sa plecati pe atac.

  7. Este interzis stilul "murdar" de joc adica , Q W-uri tot meciul.Aceasta infractiune poate duce pana la excluderea din campionat.

  8. Este interzisa folosirea combinatiei Q A din coltul careului pentru cei care hosteaza ! ( direct pe poarta ) .

  9. Este interzisa executare cornerului scurt urmat de o centrare in careul de 6 m.
  Golul marcat dintr-o astfel de faza se va anula.La 3 incercari de a marca dintr-o astfel de faza meciul va fi decis la masa verde.

  10.Este necesar ca la fiecare gol sa fie lasata macar o reluare.

  11. Rezultatele vor fi validate cu ajutorul unui printscreen cu statistica/marcatorii, cei care ies inainte de afisarea statisticilor vor primi warn (20-30%).

   Acum este: Mier Ian 16, 2019 7:55 pm